dijous, 16 de juliol del 2020

ESTEM DE CELEBRACIÓ!!... COMPLIM 70 ANYS DE SERVEI AL POBLE DE SÚRIA

L’acte d’inauguració de la Biblioteca va tenir lloc a les 12 del migdia del diumenge dia 16 de juliol de 1950, formava part dels actes de la Festa Major d’aquell any.

Una comitiva amb totes les autoritats i presidida per l’alcalde va pujar per l’avinguda Santa Bàrbara, adornada de paperets, i arribà a la Biblioteca.

Hi anaven el diputat de la comissió d’Esports i Turisme de la Diputació, Sr. Joaquín Gorgot; el director de la Biblioteca Central i de les Populars, Dr. Felipe Mateu i Llopis; el Sr. rector de la parròquia de Súria, Josep Codinach, que la va beneir; l’alcalde, Sr. Josep Quinquer i Guixé; el sergent de la Guàrdia Civil, Sr. Álvarez, i el tinent del mateix cos; la resta de membres de l’Ajuntament; representants d’entitats i empreses i públic en general.

Féu les fotografies de l’acte el Sr. Jaume Rodergas.

En aquells moments a Súria no hi havia cap mitjà de comunicació local (el Setmanari Súria va començar a sortir l’any 1951) i, per tant no n’ha quedat referència escrita. Sí que algun diari de Barcelona va esmentar l’acte d’inauguració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada