dimecres, 15 de juliol del 2020

70 ANYS DE SERVEI A SÚRIA
















La biblioteca es va inaugurar el 16 de juliol de l’any 1950. Compleix aquesta setmana 70 anys donant servei al poble de Súria.

Des de la biblioteca volem commemorar aquest aniversari amb tot un seguit d’activitats que es duran a terme al llarg de l’any. Entre aquestes activitats, hi va haver una trobada de les bibliotecàries surienques el passat 20 de juny, amb la finalitat de retre homenatge a la M. Rosa Gasset (a la foto la podeu veure asseguda), la primera bibliotecària de Súria, que va desenvolupar tota la seva carrera professional a la biblioteca, des de l’any 1950 fins al 1993. En un principi amb pocs recursos i amb dificultats, però sempre amb il·lusió, voluntat, esforç i dedicació.

Una altra activitat important serà demà a les 22 h. un Passeig literari per Súria, un recorregut amb lectures de textos vinculats al paisatge urbà i sentimental del centre de la vila amb la participació de rapsodes i músics suriencs. Un passeig on podrem redescobrir diferents espais, curiositats i persones de diferents àmbits molt vinculats amb Súria. El punt de trobada serà al tram inferior de l’Avinguda de l’Ajuntament.

A les xarxes, cada setmana plantegem una pregunta o repte, dins del joc del 70 aniversari. Cada setmana, entre tots els participants que encerten la resposta, s’escull un guanyador, que té dret a una participació del gran sorteig que es farà a finals d’any on hi haurà diversos premis.

I, si la situació sanitària ho permet, es duran a terme altres activitats com sessions de narracions de contes, tallers, exposicions, etc. que s’aniran anunciant oportunament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada