divendres, 9 de setembre del 2022

APARADOR DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Aquest any la Setmana del Llibre en Català celebra la 40a edició. És un esdeveniment que té lloc cada any el mes de setembre a Barcelona. Aquest any, del 9 al 18 de setembre, el Moll de la Fusta torna a acollir aquesta festa del llibre en català, amb venda de llibres i una extensa programació d’activitats (presentació, itineraris literaris, concerts i recitals, activitats familiars, signatures i altres activitats a l’entorn dels llibres).

S’ha consolidat com un dels esdeveniments culturals més importants del país per projecció, volum de negoci, participants, assistents i difusió. També com a eix per a la promoció de la lectura de llibres en català.

És el lloc de trobada dels lectors, un espai per mostrar la riquesa i la diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial, on es poden fer descobertes, compartir converses i tenir a l’abast tant les novetats com els llibres de fons i les revistes publicades en català.

A la biblioteca hem creat l’aparador de la Setmana del Llibre en Català on hi trobareu una mostra del fons publicat en català per editorials catalanes, del fons bibliogràfic disponible a la biblioteca. 

Trobareu tota la informació de la Setmana a lasetmana.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada