dissabte, 27 de juny del 2020

LA PEL·LI DEL DISSABTE!!!

Aquesta setmana us recomanem la pel·lícula “El balcón de las mujeres” dirigida per Emil Ben-Shimon el 2016 i que trobareu a l’e-Biblio.

En un petit barri de Jerusalem, un grup de dones lluita per unir a la seva comunitat i preservar les seves tradicions en contra de David, un rabí carismàtic que arriba a el lloc i captiva amb el seu discurs als homes de la zona. Les coses es compliquen després de l'esfondrament de la balconada de les dones de la sinagoga, el que suposarà que aquestes dones perdin el seu lloc dins de l'edifici. Totes elles hauran de combatre perquè el rabí anteposi la reconstrucció de la balconada als seus interessos personals i així seguir comptant amb veu en el lloc.

Inspirada per la seva pròpia història familiar i de barri en el qual va créixer, una comunitat viva i agradable que amb el pas dels anys va ser presa de l'extremisme religiós, la guionista Shlomit Nehama explica, en clau de comèdia amb alguns tocs dramàtics, la història d’un grup de dones que hauran de lluitar pel seu lloc, tant al seu barri com en la seva família.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada