dimarts, 21 d’abril de 2020

MÉS! MÉS! MÉS!!!!

El conte que hem escollit per avui es titula Més! i està escrit per Emily Gravett, editat per Cruïlla, un conte de dracs!

La història ja comença a les guardes del llibre on s’hi veu el petit drac preparant-se per anar a dormir: es pren un got de llet, es raspalla les dents, juga una estona a la banyera i finalment agafa un conte, marxa cap a la seva cambra i li demana a la seva mare que li expliqui.
S’arrauleixen, i la mare comença a explicar les aventures d’en Cuallarga, el drac vermell que no dorm mai. El petit drac vol que li torni a explicar i li demana “Més!”. La mare li torna a llegir el conte però aquesta vegada és una mica més curt. El petit drac va insistint que vol que li torni a explicar, però la mare cada vegada l’escurça més perquè té molta son i finalment cau adormida.

Mentre la situació es repeteix el petit drac es va enfurismant perquè no està sent escoltat, i es pot veure com la seva pell va canviant del verd al vermell,... fins a l’esclat final que és sorprenent.Us deixem aquest vídeo on el Jaume Centelles explica el conte:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada