dimarts, 19 d’abril del 2011

SOLIDARITAT DE SÚRIA AMB EL JAPÓ

El passat divendres 15 d'Abril es va dur a terme a la Biblioteca de Súria, el primer dels actes que formen part de la campanya Solidaritat de Súria amb el Japó, promoguda per l'Ajuntament de Súria.

Es pretén la recollida de donatius per transferir directament a finalitats solidàries de la zona de Kukusimak, del Japó, avalades per l'antic conciutadà surienc Yoshikazu Suzuki i la seva família, que ha viscut de prop la catàstrofe d'aquell país.

L'acte, en el qual hi van assistir una seixantena de persones, va anar a càrrec de Yukiko Murata, amiga de la família Suzuki, i va consistir en la narració d'un conte tradicional japonès, protagonitzat per una grua japonesa, i, posteriorment, en un taller de confecció de punts de llibre amb cal·ligrafia japonesa.


El proper diumenge 24 d'Abril, a la plaça de Sant Joan, de les 10 a les 14 h. hi haurà una parada de confecció de punts de llibre amb cal·ligrafia japonesa, a càrrec també de Yukiko Murata. Així mateix tothom qui vulgui podrà fer el seu donatiu. Més informació aquí.

Us oferim tot un seguit d'imatges per tal que podeu veure com es va desenvolupar l'acte:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada