dilluns, 1 de juliol del 2024

BIBLIOVIATGES 2024

Tal com és habitual en els mesos d’estiu ja està disponible a la biblioteca la secció Biblioviatges, un servei específic d’informació de turisme i viatges.

Fins al 6 de setembre, en l'horari d'atenció al públic, podeu consultar aquesta secció especial  amb un munt d'informació sobre diferents països, i que us pot ser útil per completar la informació que trobareu a les guies de viatges, o per internet.

Inclou documentació efímera, tipus tríptics, díptics, etc. que contenen informació específica de turisme sobre Catalunya, Espanya i la resta del món. Pretén ser una eina d’ajuda en el moment de planificar les vacances, els viatges, etc. Permet la consulta a la sala i també el préstec dels documents. 

També trobareu diverses exposicions bibliogràfiques relacionades amb la temàtica del viatge: guies de viatges que han arribat darrerament, relats de viatges, rutes i excursions per fer amb nens, ...

Dins d’aquest àmbit i fins al 11 de setembre, us proposem que feu una fotografia del lloc on viatgeu o passeu les vacances, i la publiqueu a Instagram amb el hashtag #biblioestiusuria24. Del 16 al 30 de setembre s’exposaran a la biblioteca.

També, del 8 al 26 de juliol podeu participar en el Biblioviatge-Trivial, una pregunta diària que es publicarà a les Xarxes Instagram i Facebook de la biblioteca (@bibliotecadesuria). 


Es comptabilitzaran les respostes correctes des de la publicació a les Xarxes fins a les 24:00 h. del mateix dia.

Totes les respostes correctes participaran en el sorteig d’uns llibres que es farà el dia 3 de setembre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada