divendres, 8 de juliol del 2022

BIBLIOVIATGES, LA SECCIÓ MÉS VIATGERA DE LA BIBLIOTECA

El servei d’informació Biblioviatges estarà disponible a la biblioteca fins al divendres 29 de juliol. Inclou informació turística de diversos països del món que pot ser d’utilitat quan es busca una destinació per viatjar o per passar les vacances, i és un complement de la secció de viatges pròpiament dita.

També trobareu diverses exposicions bibliogràfiques relacionades amb la temàtica del viatge: guies de viatges que han arribat darrerament, relats de viatges, rutes i excursions per fer amb nens, llibres i contes per a infants que ens porten a terres llunyanes...

Dins d’aquest àmbit i fins al 30 de setembre, us proposem que feu una fotografia del lloc on viatgeu o passeu les vacances, l’etiqueteu #biblioestiusuria22 i la publiqueu a Instagram. Durant el mes d’octubre les tindrem exposades a la biblioteca i entre tots els usuaris n’escolliran 3 que seran guardonades amb un llibre.

Recordeu que també podeu participar en el Viatgetrivial diari que publiquem a les xarxes. De dilluns a divendres fins al dia 29 de juliol.

I per als infants proposem que aconsegueixen el seu passaport de lectura. Només cal escollir un dels llibres que hem seleccionat prèviament i que estan disposats per edats i d’aquesta manera podran anar omplint el passaport. Hi ha temps fins al 30 de setembre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada