dissabte, 16 de juliol del 2022

ACTIVITATS A LA BIBLIOPISCINA

A partir del proper dilluns dia 18 i fins al dia 29 de juliol, de dilluns a divendres de les 11h fins a les 13 h. la biblioteca es trasllada a la piscina. 

Serà una parada amb contes, revistes, diaris i altres llibres que es podran consultar en el recinte de la piscina entre bany i bany. Però també pretenem que sigui un espai ben dinàmic. D’aquesta manera hi ha previstes diverses activitats a les quals podran participar els infants que vulguin: els dimarts dies 19 i 26, durant tot el matí es podran fer unes manualitats ben divertides i estiuenques; i els dimecres dies 20 i 27 a les 11,15 h. hi haurà la narració de contes que anirà a càrrec de l’Elvira Balaguer i la Mireia Sala, respectivament.

A més a més cada dia estarà dedicat a una temàtica (pirates, mar, matemàtiques,... etrc.) de la qual caldrà respondre una pregunta o resoldre un enigma. Tots els valents que s’hi atreveixin (tant adults com infants), participaran en el sorteig d’uns llibres que es farà a la biblioteca el dia 1 de setembre, després de les vacances.

Si sou usuaris de la piscina, no hi falteu, ens ho passarem molt bé!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada