dijous, 4 de gener del 2018

EI, PERÒ... QUI ÉS EL LLOP DELS CONTES??


El 17 de novembre vam dur a terme el taller familiar o laboratori de lectura El llop ferotge, amb la intenció de conèixer una mica millor el paper del llop, tantes vegades protagonista dels contes. Sovint com a autor de malifetes, però també en contes on agafa un altre caire més benèvol.


Així, els infants assistents, acompanyats dels pares, van poder conèixer i llegir històries ben diverses i divertides. També, van fer d'investigadors i van analitzar els delictes comesos pel llop en cada un dels contes. Entre tots van trobar la solució.

Al final, van poder escoltar la narració del conte El llop fa vaga, on el llop, cansat sempre de ser el dolent, no té ganes de treballar i tots els altres personatges decideixen què s'ha de fer.
El taller va anar a càrrec de Carla Galera i de Jordi Aloy.





I el dia 29 de novembre va tornar el llop a la Biblioteca!!

I va ser l'Elvira Balaguer que ens va explicar uns contes molt bonics sobre aquest personatge tan habitual a les narracions per a infants.

Però en els dos contes que va explicar L'ovelleta que va venir a sopar i Per què diuen que els llops són dolents? vam poder veure un llop que no és tan dolent com ens podem pensar, que fa bones accions i que ajuda els altres.

La trentena d'infants que hi van assistir van passar una bona estona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada