dijous, 4 de gener del 2018

ACTIVITATS DEL CLUB DE LECTURA

El 22 de novembre a la tertúlia del Club de Lectura vam comptar amb la presència de l'autor berguedà Ramon Soler, autor entre altres de Fil i carbó, la novel·la que vam comentar.

L'acció se situa el dilluns de Pasqua de 1944. L'Espà, un llogaret del municipi de Saldes, pateix l'accident de mineria més important de tot el país. Trenta quatre homes morts. Vídues, canalla i vells resten desolats allà en aquell racó del Berguedà. La Pepita, mare d'un fill i prenyada d'un altre, queda vídua, però se sent forta i valenta per continuar endavant. Amb el temps, aconseguirà fugir de la persona que fins aleshores la retenia en aquelles muntanyes, però el que es trobarà a la vall no serà precisament un camí fàcil.

Una història molt bonica i emotiva.



I el passat 27 de novembre, alguns dels membres del Club de Lectura i també del grup de Lectura de l’Esplai, vam anar a la "6a Trobada dels Clubs de Lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals" al Teatre Auditori de Granollers, on vam poder assistir a una representació en exclusiva de l'obra de teatre Els tres aniversaris, una comèdia de Rebekka Kricheldorf amb la traducció del Joan Negrié, dirigida per Jordi Prat i Coll, i representada per: Rosa Boladeras, Joan Negrié, Miranda Gas, Màrcia Cisteró, Anna Alarcón i Albert Triola.

Rebekka Kricheldorf, una de les autores alemanyes més importants, ha creat una lectura lliure de Les tres germanes de Txèkhov, una comèdia amarga i descarnada sense pietat.
 Més de 1.300 lectors hi van assistir en dues representacions, al final de les quals es va poder comentar amb els actors.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada