diumenge, 6 de setembre del 2015

GIRONA, ESCENARI DEL RODATGE DE LA SISENA TEMPORADA DE "JOC DE TRONS"

Joc de Trons, publicada originalment sota el títol anglès A Game of Thrones, és la primera de les set novel·les planejades de la sèrie Cançó de gel i de foc, de l'autor nord-americà George R.R. Martin. Va ser publicada als Estats Units el 6 d'agost de 1996 i a Catalunya el 2011. 

Gerge R.R. Martin
La novel·la va ser nominada al Premi Nebula de 1998 i al Premi World Fantasy de 1997, i va guanyar el Premi Locus de 1997. La novel·la curta Blood of the Dragon, amb els capítols de Daenerys Targaryen, va guanyar el Premi Hugo de 1997 a la millor novel·la curta.

La història té lloc a un món de ficció, en un continent que es troba dividit en set regnes. Una història fantàstica ambientada en una edat mitjana inventada.

Aquesta novel·la ha donat lloc a diferents objectes basats en la novel·la, com un joc de cartes, un joc de taula i un joc de rol.
Així mateix, la cadena nord-americana HBO ha emès una sèrie de televisió basada en la saga Cançó de Gel i Foc (Game of Thrones). Actualment ja s'han emès quatre temporades.



La sisena temporada d'aquesta sèrie, és la que s'està gravant aquests dies al barri vell de Girona i també al Castell de Santa Florentina de Canet de Mar.



A la Biblioteca trobareu tres volums d'aquesta saga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada