diumenge, 6 de setembre del 2015

DEL 4 AL 13 DE SETEMBRE, LA 33a EDICIÓ DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ A BARCELONA









La Setmana del Llibre en Català, que enguany celebra la seva 33a edició, està ubicada a l'avinguda de la Catedral de Barcelona del 4 al 13 de setembre. Es tracta del gran aparador de la lectura en català a través de més de cent expositors, entre llibreries, editorials i entitats, i d'un programa de més de 200 activitats (xerrades, rutes literàries, narració de contes, presentacions de llibres,...etc.)

La Setmana del Llibre en català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català. També compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura i posa, molt especialment, l'accent en facilitar l'accés als fons editorials, alhora que és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora.


La Setmana del Llibre en Català, que aquest any lliura el Premi Trajectòria a Lluís Bonada i Rosa M. Piñol, és una proposta organitzada per l'Associació d'Editors en Llengua Catalana per tal de promoure la divulgació de l'edició i la lectura en català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada