dilluns, 17 de març del 2014

SOR LUCÍA CARAM A LA BIBLIOTECA

El dimarts 11 de març, la Biblioteca va acollir un dels actes del Dia Internacional de la Dona amb la presència de sor Lucía Caram, religiosa del convent de Santa Clara de Manresa.
L'acte va ser presentat per la regidora de Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Carme Besa. A continuació Glòria Juncadella va llegir el manifest, elaborat per les quatre Diputacions catalanes, la Federació de Municipis de Catalunya, i l'Associació Catalana de Municipis.

Glòria Juncadella llegint el Manifest



















Posteriorment hi va haver l'actuació d'alumnes de l'Escola de Música, del grup d'acordió (Martí Beltran), del grup de violí (Laia Gutiérrez i Txell Rojas), i del grup de trompeta (Arnau Barat i Albert Villar), dirigits per Sílvia Vinadé.

Actuació d'alumnes de l'Escola de Música

















Finalment hi hagué la intervenció de la religiosa sor Lucía Caram. Va parlar del paper de la dona en la societat actual, i de la seva lluita per trencar esquemes i canviar les coses.
També va parlar del seu darrer llibre A Dios rogando, editat per Plataforma, on exposa els seus pensaments, les seves vivències i la seva dedicació al costat sempre dels més necessitats.
 
Intervenció de sor Lucía Caram



















Per a aquesta ocasió, la Biblioteca es va omplir de gom a gom, amb una assistència de més d'un centenar de persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada