dijous, 23 de febrer del 2012

RECUPEREM LA NANA BUNILDA

Qui és la Nana Bunilda?

La Nana Bunilda és una Bisbís que vetlla per tots els nens i les nenes, i, una bona part del seu temps se'l passa traient-los els malsons, els fica en una olla gegant i els converteix en xocolata; de la xocolata, en fa pastissos per a tothom.

Els Bisbís són de la família dels nans i dels follets. I, també, parents llunyans dels gnoms. Però els Bisbís són els més petits de tots i, si els interessa per qüestions de feina, encara poden enxiquir-se més. La majoria de Bisbís conviuen amb les persones, encara que gairebé no ho sap ningú. Les ajuden, allunyen la mala sort i, sobretot, tenen cura dels infants perquè no prenguin mal.

Altres éssers d'aquesta espècie es dediquen a les arts màgiques i preparen pocions que ho curen tot.

Us presentem el conte: La Nana Bunilda menja malsons, escrita per Mercè Company, i il·lustrada per Agustí Asensio.

És una obra recuperada de l'any 1985, i editada de nou el 2011, en aquest cas per Rosa Sensat i Magenta.
Va obtenir diversos premis reconeguts de la literatura infantil: Premi Crítica Serra d'Or, Llista d'Honor dels Premis CCEI, etc.

Les històries de la Nana Bunilda són especials: entranyables, divertides i no s'obliden mai. Us ho passareu molt bé si les llegiu!

A l'Àrea Infantil de la Biblioteca, trobareu una exposició bibliogràfica que inclou tots els llibres que tenim d'aquest personatge. Si voleu saber els que són cliqueu aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada