dijous, 8 d’octubre del 2020

RECURSOS PROPERS DE SALUT MENTAL

 Des de les biblioteques del Bages i Moianès volem commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que serà el proper dissabte dia 10 d'octubre, amb tot d'activitats i també us oferim tot un seguit de recursos informatius que puguin cobrir les vostres necessitats.

Al llarg de la setmana compartirem els posts publicats per les diferents biblioteques. Avui compartim informació dels companys de la biblioteca del Casino de Manresa amb recursos mèdics i socials sobre Salut Mental que estan a prop nostre.
 
 
 LA SALUT MENTAL A PROP TEU!

Les Biblioteques del Bages i el Moianès obrim una nova finestra per parlar de Salut Mental. A més de les activitats que les biblioteques programem a l’octubre en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, iniciem una sèrie de publicacions relacionades amb la salut mental.
Davant aquest episodi de confinament provocat per la COVID-19, el grup de treball de Salut Mental de les Biblioteques del Bages i Moianès hem preparat una petita selecció de recursos de salut mental que volen donar resposta a les diferents necessitats d’informació que puguem tenir, recursos que estan a prop nostre.
GestioEmocional.cat El Servei Català de la Salut ha creat aquesta nova eina de comunicació a través de la qual es dona suport emocional i psicològic a tota la ciutadania, davant la situació excepcional que estem vivint a causa de la COVID-19.

Recursos mèdics comarcals

Recursos socials i associatius comarcals

Prestatge Virtual de Salut de la Biblioteca Virtual

També podeu visitar el nostre Prestatge Virtual de Salut de la Biblioteca Virtual on trobareu recomanacions de lectura i informació general sobre la Salut Mental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada