dimecres, 28 d’octubre del 2020

CULLERADES DE TARDOR (CAPÍTOL 1)

Des d’avui, fins a finals de setmana us anirem presentant una selecció de llibres del nostre aparador de tardor de l’espai infantil. 
Ahir ja van venir les primeres usuàries interessades en contes/llibres de la castanyada/halloween i se’n van endur uns quants en préstec, però tranquils que encara en tenim de disponibles.

Avui us prestem un llibre terroríficament il·lustrat: el Llibre d'encanteris de la Vella Taràndula, de l’autor Jordi Folck.

Quan al Pere, l'endemà de Reis, un company de l'escola li trenca una de les seves joguines decideix venjar-se tot fent ús d'un vell llibrot d'encanteris que havia estat del seu avi. Amb només uns mots llançats al vent es capaç d'aconseguir que ploguin peixos, que les vaques volin, deixar mut algú uns dies o tornar la vida als morts. Però la vella Sargantana, la darrera d'una perillosa nissaga de bruixes també cobeja el llibre i estarà disposada a tot allò humà i inhumà per aconseguir-ho. Així, a un poble on no passava mai res, calaveres i humans es trobaran uns petant ossos i els altres xerricant les dents.

Aquest llibre va rebre l’any 2011 el premi Josep M. Folch i Torres i és una novel·la recomanada a infants de 11 a 12 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada