dimecres, 14 d’octubre del 2020

LA MÚSICA, UN BÀLSAM PER A LA SALUT

Avui compartim la informació publicada pels companys de la Biblioteca d'Avinyó sobre els beneficis que comporta sobre el benestar físic, mental i emocional el fet de fer música i escoltar-la.

Música i Salut Mental

Si ens preguntem quantes hores estem escoltant música per desbloquejar-nos, per animar-nos i evadir-nos... sols o amb companyia, no podríem comptar-les! Tots sabem que fer música i escoltar-la afavoreix el benestar físic, mental i emocional.
Les Biblioteques del Bages i del Moianès per la Salut Mental hem fet una tria del nostre fons i us convidem a envoltar-vos de notes musicals per relaxar-vos i animar-vos cada dia. És per això que us presentem alguns CD i recursos per adults i infants per sentir i escoltar en qualsevol moment, en qualsevol lloc, amb qui es vulgui.
 
Mindfulness. Sergio Monzó.
 
 
Les quatre estacions d’Antoni Vivaldi. Música interpretada per Sarah Chang, text de José Antonio Abad Varela.
 
 
Busca, troba i remena música a la biblioteca musical NAXOS, un recurs en línia amb un ampli repertori de música de tots els gèneres: més de 106 mil CD i 1.5 milions de talls musicals que s’actualitzen mensualment.
 
I si vols ballar, somiar, cantar! Us recomanem la play-list “Estiu”del prestatge virtual de música. És una recopilació de cançons per omplir el dia de benestar i tranquil·litat emocional.
 
 
Per si en voleu saber més... Com respon el cervell a la música? Quins efectes provoca? us recomanem el llibre:
 
Us convidem també a visitar el centre d’interès COS I MENT que tenim a les biblioteques, on hi trobareu també una selecció de música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada