divendres, 9 d’octubre del 2020

ALIMENTS BENEFICIOSOS PER A LA SALUT MENTAL

 Avui compartim la informació publicada pels companys de la biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada sobre la importància que té una bona nutrició per reforçar i millorar la salut mental.

Aliments mentalment saludables

El grup de treball sobre la Salut Mental de les Biblioteques del Bages i Moianès us oferim uns consells que mostren la importància d’una bona nutrició per a reforçar i millorar la nostra salut mental.
En el vídeo que us presentem, la Dra. Violeida Sánchez Socarrás, doctora en Medicina amb l’especialitat de Nutrició i Salut, ens parla d’una forma amena i entenedora de com la nostra alimentació afecta el nostre estat mental i emocional
 
 Quins són els aliments que ens poden ajudar, les seves propietats, com cuinar-los i tot un seguit de consells per portar una vida més saludable.
 
Al mateix temps, al vídeo, també podreu veure els recursos dels que disposeu a la Biblioteca Virtual. Prestatges virtuals, recomanacions, receptes i molt més a la web de la Xarxa de Biblioteques.
Podeu seguir a la Violeida al seu Instagram @violeidasanchez
 
Us deixem una selecció de llibres recomanats que podreu trobar a les biblioteques i a la plataforma de llibres electrònics Ebiblio.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada