dimarts, 13 d’octubre del 2020

L'ACTIVITAT FÍSICA, UN BENEFICI PER A LA SALUT MENTAL

Avui. compartim aquesta informació dels companys de la Biblioteca S.V. Casajuana de Sant Vicenç de Castellet sobre els beneficis que té l'exercici i l'activitat física en la salut mental.

Beneficis de l’activitat física per la Salut Mental

El grup de treball sobre la Salut Mental de les Biblioteques del Bages i Moianès us volem animar a seguir un hàbit que molts hem adoptat en els últims mesos, fer activitat física.
 
Arran del confinament per la COVID, vam començar a fer passejades i caminar, però l’activitat física no només significa fer esport o anar al gimnàs: fer passejades al parc o a la muntanya, ballar, cuidar l’hort o les plantes, també ens manté actius!
 
La realització d’una activitat física de forma regular, a part d’ajudar a la salut del nostre cos, s’ha demostrat que també disminueix l’estrès, l’ansietat, la depressió, així com augmentar la nostra autoestima, la concentració, a dormir i sentir-te millor.
 
L’exercici manté sans la ment i els altres òrgans vitals, i té un benefici significatiu en la millora de la nostra salut mental.
 
Us animem doncs que seguiu passejant, caminant, .... i aprofitem per recomanar-vos revistes i llibres per motivar-vos i trobar bons consells, aquests documents els trobareu a la vostra biblioteca i a eBiblio Catalunya. Som-hi!
 
Més informació:
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada