dijous, 15 d’octubre del 2020

RAFEL NADAL AL CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA

Ahir l’escriptor Rafel Nadal va assistir a la tertúlia del Club de Lectura de la biblioteca de Súria per comentar la seva novel·la “El fill de l’italià”, guardonada amb el Premi Ramon Llull el 2019.Per la necessitat d’aplicar mesures de protecció anti-covid l’acte es va dur a terme a l’església del Roser del Poble Vell de Súria.

L’acte formava part del programa commemoratiu del 70è aniversari de la Biblioteca, i va ser presentat pel coordinador del club de lectura, Ramon Garcia.

De forma amena i distesa l’autor va explicar tot el procés de creació de l’obra, com va sorgir la idea (d’un fet històric esdevingut durant els anys quaranta a Caldes de Malavella), el contacte amb el personatge real, el treball d’investigació que va dur a terme, etc. I també unes quantes anècdotes i curiositats que va transmetre amb molta emoció.

Finalment, va fer referència al seu darrer llibre “Mar d’estiu”, un llibre de records personals, de vivències, un cant optimista a la mar Mediterrània, als olors, als colors.

Prèviament a la tertúlia, Rafel Nadal acompanyat del tècnic i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Súria, va gaudir d’una visita guiada al poble Vell de Súria.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada