dilluns, 9 d’octubre del 2023

10 ANYS DE CLUB DE LECTURA

 El dia 9 d’octubre de 2013, tal dia com avui de fa 10 anys, es va fer la primera trobada del Club de Lectura de Novel·la de la biblioteca. Amb la finalitat de potenciar el gust per la lectura i fer de les tertúlies un espai de participació i de relació amb altres usuaris que poden aportar diferents punts de vista.

Es va començar amb un total de 24 inscrits que, al llarg d’aquests anys s’ha anat mantenint ja que actualment hi participen 22 usuaris.

Des del principi ha estat conduït per Ramon Garcia Alamillo, que també coordina el club de la biblioteca de Sallent i un dels clubs de la biblioteca d’El Casino de Manresa.

Al llarg dels 10 anys s’han llegit autors i autores ben diversos, intentant no repetir-los, per tal de conèixer diferents veus, gèneres i temàtiques.

El 9 d’octubre de 2013 es va repartir el llibre “La teranyina”, de Jaume Cabré. La tertúlia d’aquest llibre es va fer el  20 de novembre de 2013.

Moltes gràcies a tots usuaris que en algun moment o altre hi han participat, els que van començar el primer dia i que encara continuen i en especial al Ramon per la seva tasca de coordinació!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada