dimarts, 25 de juliol del 2023

VOLEU DESCOBRIR CAP ON PORTEN ELS PAISATGES LITERARIS?

Recomanem el llibre “Paisajes literarios” de la il·lustradora Núria Solsona @nusolma, editat per Zahorí el febrer d’aquest any, que forma part d’un dels aparadors de temàtica viatgera que trobareu aquests dies a la biblioteca. També s’hi mostren la majoria de les obres que surten en el llibre, i que volen ser un reclam per descobrir cap on porten les històries fantàstiques que expliquen.

La majoria de les històries que succeeixen a les novel·les no podrien passar a qualsevol lloc. A tota gran obra, l'escenari i el paisatge estan tan lligats al relat com qualsevol dels seus protagonistes.

“Paisajes literarios” reuneix vint-i-cinc obres mestres de la literatura juvenil i universal en un viatge iniciàtic pels llocs on un dia van viure o van somiar els seus autors. Un bell homenatge a la literatura i una invitació a la lectura dels clàssics.

A més del protagonisme del paisatge, tots aquests llibres comparteixen una connexió profunda: el desig de llibertat i el poder de la paraula escrita, que ens impulsen a cercar el nostre propi camí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada