dimecres, 5 d’octubre del 2022

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "BOLES DE PAPER"

Demà a la biblioteca a les 19: 30 h. Rafel Donat presentarà el seu primer llibre de ficció “Boles de paper”, editat per Llibres Parcir. La presentació anirà a càrrec de la surienca Lidia Quintana Hidalgo.

Rafel Donat (Figueres, 1975) és Fisioterapeuta i Doctor en tecnologia educativa i gestió del coneixement. En l’àmbit assistencial exerceix actualment a Manresa. A la seva trajectòria consten tres premis estatals al millor fisioterapeuta de l’any 2016-2018. També està vinculat a l’àmbit universitari.

“Boles de paper” és un llibre de relats que parlen d’històries quotidianes, del que som, del que volem, del que aconseguim i del que potser, a vegades només somiem. Amb finals sorprenents l’autor ens endinsa en fets i situacions que podrien estar perfectament a la nostra vida passada, present o futura. Amb un llenguatge fresc ens farà reflexionar sobre el dolor, la passió, l’alegria, la decepció, el desig, la frustració, els sentiments i les emocions, en vint relats escampats per tota la geografia catalana que no deixen indiferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada