dilluns, 20 de desembre del 2021

PIM, PAM, POMELO!

 La setmana passada en el laboratori de lectura “Pim, Pam, Pomelo!” ens vam acostar al món dels elefants. En el laboratori vam poder investigar com són els elefants, on viuen, què mengen, de quin color són,... També es van presentar elefants coneguts com són l’Elmer, el Babar, el Dumbo, el Mon Chat...

Tots aquests elefants tenen característiques peculiars que els fan únics però, no són les úniques varietats existents. En un hort se n'ha localitzat una nova espècie. Es diu Pomelo i tot i que hi havia imatges d’aquest elefant petit, rosa i de trompa extra[1]llarga amb els altres elefants, fins ara ningú no l'havia localitzat

Els infants participants juntament amb les famílies van poder  investigar com viu en Pomelo la seva diferència i algunes característiques més d’aquest elefant extraordinari. A través de les seves històries ordinàries es van poder conèixer els somnis, les pors, els dubtes, les preguntes ... i totes les seves aventures.

A continuació van preparar-se una caixeta de productes hortifantàstics de l’hort d’en Pomelo. I de la mateixa manera que en Pomelo no és un elefant qualsevol, tampoc no van ser-ho els productes del seu hort.

Cada infant va preparar la seva caixeta amb una collita de productes estrafolaris, no vistos mai a les parades del mercat.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada