dilluns, 29 de juny del 2015

ATRAPALLIBRES 2014-2015

Dins del programa “Súria, Municipi Lector”, aquest curs els infants dels centres de Primària de Súria han participat en el 10è premi de literatura infantil ATRAPALLIBRES 2014-2015, convocat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCat) a nivell dels Països Catalans amb l’objectiu d’estimular en els infants la lectura d’imaginació. 


A tal efecte, una comissió d’experts en literatura per a infants va seleccionar els llibres en català d’entre els publicats entre el juliol de 2014 i el juny de 2015, en tres categories, 9 anys, 10 anys, i 11-12 anys.

Des del mes de novembre fins al mes d'abril, els 29 infants participants, s'han dividit per les tres categories. S'han llegit els llibres proposats i s'han constituït com a jurat, votant els llibres que més els han agradat. 

Periòdicament s'han trobat a la biblioteca, juntament amb el seu coordinador, Montse Reguant, Xavier Enguix, i Conxita Guixà, respectivament, per tal de comentar i valorar els llibres llegits.


Els alumnes de l’institut Mig-Món també han participat en el 19è Premi de Literatura Protagonista Jove, també convocat pel ClijCat.

Més de 5.000 infants hi han participat a nivell general, i han escollit com a guanyadors els següents:

CATEGORIA 9 ANYS: Qui no sap riure no sap viure d’Andreu Galan
CATEGORIA 10 ANYS: La increïble història de l'àvia gàngster de David Walliams
CATEGORIA 11-12 ANYS: El senyor Bello i l'elixir blau de Paul Maar.

El passat 15 de juny a la biblioteca vam acollir l’acte de cloenda de l’Atrapallibres 2014-2015, amb el lliurament de diplomes als infants participants i amb un berenar de final de curs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada