dissabte, 24 de gener del 2015

LES NOVEL·LES LANDSCAPE

La publicació l'any 2011, Al país del núvol blanc, de Sarah Lark, va suposar l'inici d'un nou gènere dins la novel·la romàntica, les "novel·les landscape".

El terme landscape fa referència al paisatge, i arriba a convertir-se en un altre dels protagonistes de la trama. 


Són llibres que ens permeten viatjar a països exòtics, alhora que ens atrapen en històries plenes d'aventures, amor i intrigues familiars.

Les obres que pertanyen a aquest gènere es caracteritzen per ser novel·les romàntiques amb una història d'amor molt intensa; són protagonitzades per dones; estan ambientades a terres llunyanes i exòtiques. Les protagonistes deixen enrere la seva vida anterior i emprenen un viatge a la recerca d'un nou principi en un lloc llunyà i paradisíac. El viatge pot ser físicament a un altre país o regió, però també pot ser de recerca interior, o al passat de la família de la protagonista on sovint s'hi amaguen secrets i intrigues.

A partir de les obres de Sarah Lark, han aparegut en el mercat moltes novel·les d'aquest gènere. A la Biblioteca hem habilitat un petit espai on hi trobareu una selecció dels títols que disposem.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada