dimecres, 26 de febrer del 2014

CARNAVAL JA ÉS AQUÍ!

La Biblioteca ja està preparada per gaudir de la festa de Carnaval. Trobaràs tot un munt d'informació que et servirà per tot allò que necessitis: acabar de retocar la vostra disfressa o bé el maquillatge, agafar idees per elaborar una màscara...
Si cliqueu aquí veureu el fons que disposem i que vosaltres mateixos podeu triar i remenar.

Per als infants, a l'espai Gènius de la Biblioteca Virtual, hi ha un apartat especial dedicat a la festa de Carnestoltes.
Aquest any comença el 27 de febrer amb el Dijous Gras i s'acaba el dimecres 5 de març amb l'enterrament de la sardina. La majoria de desfilades de Carnestoltes es realitzaran el cap de setmana dels dies 1 i 2 de març.
A l'especial, hi trobaràs informació sobre les diferents celebracions que tenen lloc arreu de Catalunya i del món. Podràs viure aquesta època esbojarrada de l'any amb cançons, refranys, receptes de cuina i manualitats especialment pensades per aquests dies.
El Gènius, la Valentina, el Bit i el PlayMe segur que voldran disfressar-se. Ells mateixos també poden convertir-se en una bona disfressa i per això hem posat a la teva disposició unes màscares que pots pintar i retallar. També podràs consultar una guia de lectura inspirada en el Carnaval, així com un article de la revista Tretzevents.
Recorda, a més, que pots cercar les activitats d'aquests dies a les biblioteques, veure novetats que han arribat a les biblioteques i algunes recomanacions de llibres inspirats en el Carnestoltes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada