dijous, 11 de juny del 2009

UNA AFECCIÓ BEN CURIOSA: LA "PUZLEMANIA"

Del 22 d'Abril fins l'11 de Maig vam acollir a la Biblioteca una exposició de puzles de la col·lecció particular de Josep Massana i Portella.

JOSEP MASSANA I PORTELLA

Va néixer a Súria el 1926, al si d'una família de botiguers. Des de ben jove va practicar activament l'atletisme, i fou un dels pioners que promogueren el naixement de la S.A.S. (Societat Atlètica de Súria).

Consta com a col·laborador entusiasta des de la seva fundació, i des de l'any 1952 fins el 1973 va formar part de la Junta Directiva de l'Entitat.
Col·laborador de Crònica de Súria i Ràdio Súria, són ben coneguts els seus articles sovint en clau d'humor.
També va ser durant un temps corresponsal d'El Mundo Deportivo. És autor dels llibres Rècodrs i records, i Súria ahir i avui.

Afeccionat a la "puzlemania" opina que per resoldre aquest trencaclosques és necessari disposar de temps, tenir paciència, i, sobretot "col·locar cada peça al seu lloc, tenint en compte que només hi ha un lloc per a cada peça".
Alguns dels títols de la col·lecció eren: Summer Garden, El Sant Sopar, La Torre de Babel, etc.

Va ser una exposició molt concorreguda de visitants individuals i col·lectius.

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ A CÀRREC DE LA REGIDORA DE CULTURA, ENCARNA MATA:


CASAL DE LA DONA:


RESIDENTS DE LA RESIDÈNCIA D'AVIS "BELL REPÒS":


GRUP DE MOBILITAT DELS SERVEIS SOCIALS DE L'AJUNTAMENT DE SÚRIA:

Com a complement d'aquesta exposició es va realitzar també una exposició bibliogràfica amb llibres d'aquesta temàtica, que ens van cedir altres biblioteques per a l'ocasió.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada