divendres, 3 de juny del 2022

TERTÚLIA AMB ANDREU CLARET

Dimecres passat l’Andreu Claret va compartir la tertúlia del Club de Lectura que els assistents habituals del club havien llegit la seva obra “1939: la caiguda de Barcelona”.

Andreu Claret, periodista i escriptor, amb vinculacions familiars surienques, va explicar sentir-se emocionat pel fet de ser a Súria i compartir la tertúlia del seu llibre amb els participants del club de lectura i aquelles altres persones interessades que també hi van assistir.

És una novel·la sobre la tragèdia col·lectiva de l’exili, sobre el drama d’aquells a qui la guerra va estroncar la vida i la felicitat i sobre els qui no van defallir. És la tercera part d’una trilogia dedicada a aquest període, després de les obres “El secret del brigadista” i “El cònsol de Barcelona”.

La tertúlia va ser conduïda per Ramon Garcia,  moderador del club de lectura, i presentada pel tècnic de l’àrea municipal de Cultura, Josep Peramiquel que va explicar els vincles familiars de l’autor amb Súria.

Acte que es va realitzar amb el suport de l’Ajuntament de Súria i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Institució de les Lletres Catalanes.

(Fotos: Ajuntament de Súria)

#bibliotecadesuria

#bibliotequesxbm

#lletrescatalanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada