dijous, 23 de juny del 2022

ACTE DE CLOENDA DEL CLUB DELS FRIKI BOOKS 2021-22

El Club dels Friki-Books va celebrar l’acte de cloenda del curs 2021-22 el passat dimecres dia 15 de juny a la biblioteca. Els alumnes participants, un total de 20, dels cursos de 4t, 5è i 6è, de les tres escoles de Súria, van rebre un diploma per haver format part del jurat del 17è Premi Atrapallibres 2021-22. Al llarg del curs, van llegir tres llibres i van puntuar-los amb 3, 2, i 1 punt segons les seves preferències. 

També es va fer públic el resultat de les votacions: 

-Categoria de 9 anys(4t): ‘Aquest robot soc jo’ de Shinsuke Yoshitake (1);  ‘Espècies extraordinàries’ de Salvador Comelles i Christian Inaraja (2); ‘Hola, micos!’ d’Oriol Canosa i Anna Aparicio Català (3).

-Categoria de 10 anys(5è):  ‘Pippi Calcesllargues’ d’Astrid Lindgren (1); ‘Tocar el cel amb els dits’ de Pep Molist i Christian Inaraja (2); ‘Jefferson’ de Jean-Claude Mourlevat (3).

 -Categoria d’11-12 anys (6è): ‘Sense filtres’ de Maria Carme Roca (1); ‘Capgirat’ d’Alba Dalmau i Cinta Vidal (2); Som tempesta’ de Michela Murgia (3). 

El Premi Atrapallibres és impulsat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCat) i es desenvolupa a Catalunya, Balears i País Valencià amb l’objectiu d’estimular el gust per la lectura. Els llibres guanyadors de cada edició són escollits en votació pels infants i adolescents participants. Aquest any hi ha participat un total de 7.500 infants. 

A nivell general el resultat de les votacions ha estat:

-Categoria de 9 anys: “Jo sóc un robot”

-Categoria de 10 anys: “Jefferson”

-Categoria d’11-12 anys: “Capgirat”.

Des de la biblioteca encoratgem a tots els infants que vulguin que s’apuntin en properes edicions, per passar una bona estona, gaudint de la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada