dimarts, 13 d’abril del 2021

13 D'ABRIL, DIA INTERNACIONAL DEL PETÓ

Avui no és un dimarts i 13 qualsevol, amb les supersticions per a aquells que hi creguin, sinó que avui dia 13 d’abril és el Dia Internacional del Petó.

Si voleu saber per què ens fem petons, de quin color és un petó, com va ser un petó de la Lili Marleen, o com són els petons de diumenge, o, com es va esdevenir aquell petó tan ferotge...? No ho dubteu pas, la solució la teniu a la biblioteca!
 
El Dia Internacional del petó sorgeix en commemoració al petó més llarg de la història, que va durar 58 hores, 35 minuts i 58 segons, l'any 2013.

Molts són els concursos que sorgeixen durant aquest dia i s’ha convertit en una excusa per demanar, regalar i robar petons. El petó que va iniciar aquesta celebració va ser el del matrimoni tailandès Ekkachai i Laksana Tiranarat que van participar del concurs per batre el rècord Guiness mundial a la localitat costanera de Pattaya, al sud de Bangkok. Tot i no estar reconegut en el llistat de dies internacionals de les Nacions Unides, la diada ha agafat força a través de les xarxes socials
 
May be an image of 2 persones i llibre

May be an image of llibre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada