dijous, 7 de febrer del 2013

JA ARRIBA CARNAVAL!

Tot el que necessites saber sobre la festa de Carnaval en un sol clic! a l'espai del Gènius de la Biblioteca Virtual

Hi trobaràs informació sobre les diferents celebracions que tenen lloc arreu de Catalunya i del món. Podràs viure aquesta època esborrajada de l'any amb cançons, refranys, receptes de cuina i manualitats especialment pensades per aquests dies.


El Gènius, la Valentina, el Bit i el PlayMe segur que voldran disfressar-se. Ells mateixos també poden convertir-se en una bona disfressa i per això hem posat a la teva disposició unes màscares que pots pintar i retallar. També podràs consultar una guia de lectura inspirada en el Carnaval, així com un article de la revista Tretzevents.

També, a l'Àrea Infantil de la Biblioteca, hi trobaràs una exposició bibliogràfica de tots els llibres que t'ajudaran a triar primer, i després a elaborar el teu vestit.
Tampoc pots oblidar el maquillatge i els complements més adequats, per a aquests aspectes també hi trobaràs el llibre adequat.
I, per aprofundir en altres aspectes del Carnaval, com ara, la història, les tradicions,... etc., també hem habilitat un racó especial.

Per això, et proposem que vinguis a la Biblioteca, hi trobaràs tot el que et cal per estar ben informat sobre la disfressa que escullis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada