dijous, 11 de juny del 2009

CUINA FREDA PER A LA CALOR!

El dia 28 de Maig, conjuntament amb el Casal de la Dona de Súria, vam organitzar una demostració de cuina freda, que va anar a càrrec de Joana Fernández.

Va elaborar un assortiment de canapès amb productes de temporada, fàcils de trobar en el mercat.

Els àpats d'estiu han de tenir poques calories, per no suar més del compte. La cuina d'aquest temps ha de ser vistosa i atractiva perquè de vegades la calor fa perdre la gana. Ha de ser, també, fàcil de fer i senzilla per tal de tenir temps per a altres coses.

Per anar fent boca us recomanem el llibre:

El llibre de les receptes d'estiu, de Francesc Murgadas, editat per Cossetània Edicions.

L'autor, biòleg i gastrònom, és col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació. Com a fruit d'aquestes col·laboracions ha sorgit aquest llibre.

El llibre ens recomana passar de cuiners a planificadors i, d'aquesta manera, aprofitar l'època estiuenca per preparar conserves i congelats que ens poden ser útils al llarg de l'any.

Algunes de les receptes suculentes que proposa són: Crema freda de raves, Galetes de bacallà, o Mousse de préssec, entre d'altres.

1 comentari:

  1. M'agrada la idea de fer una sessió de cuina d'estiu.És una activitat que segurament porta públic, i que permet treure del prestatge els llibres de cuina.

    ResponElimina