dissabte, 6 de gener del 2024

ACTIVITATS DE NADAL A LA BIBLIOTECA

S’han dut a terme diverses activitats de caire nadalenc a la Biblioteca. Tallers per a infants de postals i de manualitats de Nadal.

Una de les activitats habituals de la biblioteca és la demostració d’elaboració de centres florals de Nadal. Aquest any també s’ha dut a terme i ha anat a càrrec de Josefina Esquius de la Floristeria Plantaflor que ha elaborat uns centres molt elegants, minimalistes i naturals que de ben segur guarniran de forma esplèndida qualsevol taula de Nadal, o espai de casa. Un cop es va haver fet la demostració, els centres florals es van sortejar entre els assistent.

Tots els usuaris que al llarg del mes de desembre van utilitzar els serveis de la biblioteca van poder participar a la Bibliollumineta. El guanyador es va escollir a partir del número guanyador de la rifa de Nadal del 22 de desembre.

Donat que la casella de les dues darreres xifres del número guanyador (08) estava buida, es va seleccionar la casella de les dues darreres xifres del segon premi (03). I el guanyador va ser l’Ot Gras.

Els Clubs de lectura també van llegir llibres relacionats amb l’època nadalenca. El club de Novel·la llibre “El conte de Nadal de l’Auggie Wren” de Paul Auster.

El Book Club van recollir el llibre de Charles Dickens, “A Christmas Carol”. La tertúlia d’aquest llibre serà a finals de gener.

I el dia 21 de desembre el grup dels Lecto-Xics es van reunir per fer la darrera tertúlia de l’anys sobre el llibre “La follet de la veritat” de Matt Haig.

Aquest any la biblioteca ha participat per primera vegada al Parc de Nadal que s’ha dut a terme els dies 3 i 4 de gener al pavelló municipal d’esports. Dues tardes plenes de màgia amb la narració de contes sobre com atrapar un ninot de neu i la Cucurutxa de l’Eva Ferrer; la lectura compartida amb la família, passatemps, jocs... i molta diversió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada