dilluns, 30 de novembre del 2020

INICIACIÓ A LA IMPRESSIÓ 3D

Dins del marc de la Setmana de la Ciència, el divendres 27 de novembre es va dur a terme el Bibliolab: "Iniciació a la impressió 3D" a càrrec d'Edukem-nos.
 

És un taller de disseny orientat a la impressió 3D per a joves en que s’exploren les possibilitats d’aquesta tecnologia i s’introdueix els assistents al modelatge 3D mitjançant programari gratuït de la prestigiosa companyia Autodesk. A través de diferents mètodes i propostes, els assistents aprenen diferents maneres de dissenyar i prototipar els seus propis models, tot capacitant-los en l’ús d’eines i recursos lliures amb què podran seguir aprenent de forma autònoma un cop acabat el taller.
 

Per l'espai reduït de la biblioteca i les condicions sanitàries establertes per la Generalitat de Catalunya, aquesta activitat es va dur a terme a l'escola FEDAC Súria, concretament al grup de 5è.

El programa biblioLab ofereix a les bibliotequesXBM, un conjunt d'activitats caracteritzades per una metodologia experimental i participativa inspirada en les idees biblioLab d'innovació i creació a partir de les quals els assistents puguin accedir i generar coneixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada