dissabte, 28 de novembre del 2020

"BUOYANCY" UNA PEL·LÍCULA COLPIDORA

Avui us recomanem la pel·lícula “Buoyancy”, de producció australiana i dirigida per Rodd Rathjen el 2019, i que trobareu disponible a l’e-Biblio.

És una història basada en fets reals, molt dura, que no deixa indiferent i que cal veure per saber les condicions en què es viu en altres parts del món. Un drama desolador sobre l’esclavitud al segle XXI. Guardonada el 2019, com la millor pel·lícula independent del cinema australià. I també fou la representant australiana als premis Òscar 2020.

Chakra un noi cambodjà de 14 anys, somia amb guanyar-se la vida treballant en fàbriques de Tailàndia, ja que la seva família són molts germans i malviuen conreant arròs. Però ell no té diners per pagar als traficants perquè el portin al país veí, per la qual cosa és venut a uns pescadors que el tracten com un esclau.

Les terribles condicions de vida al vaixell, on veu morir a persones sense cap tipus de contemplació, desperten en ell desig de fugir d'allà de qualsevol manera, ja que comprèn ràpidament que no està pagant el viatge amb el primer sou com li havien dit, sinó que és un treballador esclau.

La manera com s’explica la història és molt realista i es pot copsar l’horror psicològic que pateix el noi.
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada