dissabte, 27 de juny del 2020

UNA ALTRA MANERA DE MIRAR ELS LLIBRES... ELS BOOKFACE


Blancanieves, conte clàssic dels germans Grimm, amb il·lustracions espectaculars de Benjamin Lacombe, editat per Edelvives el 2011
Hi havia una vegada, en ple cor de l'hivern, una reina que cosia al costat de la finestra. A través del marc contemplava els flocs de neu que voletejaven en l'aire, com plomes. Tot d'una, es va punxar el dit, i tres gotes de sang van caure a la neu. Sobre el blanc de la neu, el vermell era tan bonic que va pensar: «Ai! Tant de bo tingués un fill amb la pell blanca com la neu, els llavis vermells com la sang i el cabell negre com el banús! ».



Ohio d'Àngel Burgas, editat per Bambú el 2019. Novel·la Juvenil de ciencia-ficció.
Quan existíem com a família, hi havia electricitat, i vehicles particulars, i trens d’alta velocitat, i ordinadors i xarxes socials. Hi havia escalfor a les llars, i hi havia llocs plens de productes que es podien comprar per ser consumits. Pensar en Família era retrocedir als temps remots d’abans de l’Impacte. Tinc pocs records d’aquella època, i els que tinc són poc consistents i de vegades es confonen amb els somnis. Em dic Max Blau però no soc qui dic que soc. Soc un altre en aquest altre món, el de després de l’Impacte.

Els trobareu a la Biblioteca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada