dijous, 2 de maig del 2013

SANT JORDI, UNA DIADA ESPECIAL

PER SANT JORDI LA BIBLIOTECA SURT AL CARRER

Súria va ser una festa per la diada de Sant Jordi. Els personatges protagonistes van ser els del llibre "Alícia en terra de meravelles" de Lewis Carroll, per mitjà d'un espectacle de carrer de la companyia Teatre Nu, amb una Alícia gegant, espectacular i altres personatges de l'obra. 

La Biblioteca hi va participar amb un espai a la plaça de Sant Joan, on petits i grans van poder llegir, jugar, participar en un taller sobre els personatges d'"Alicia en terra de meravelles"... 

A l'escenari de la plaça de Sant Joan es va fer una lectura, conduïda per l'actriu surienca M. Alba Esquius, d'una adaptació per a infants de l'obra de Lewis Carroll, en la qual també hi van participar alguns dels infants del Taller de Teatre, que s'ha dut a terme els darrers mesos. També, van sortir voluntaris que van llegir altres textos i poemes. 
Es va donar el premi a la guanyadora del concurs de logotips del programa "Súria, Municipi Lector", la surienca Marta Yerro. 

Per la seva banda, també a la plaça de Sant Joan, les AMPA, de les escoles de primària, van organitzar tallers per als infants, i per finalitzar els actes de la diada, hi va haver actuacions de les orquestres de l'Escola de Música a la plaça de la Serradora.

Aquí teniu unes imatges de tal com ho vam viure des de la biblioteca: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada