dissabte, 25 de maig del 2013

ESCULTURES DE MARTA SOLSONA

Cliqueu aquí i podreu gaudir de la bellesa de les escultures de la Marta Solsona que hi ha repartides a diversos espais de la població.

Marta Solsona ha exposat les seves obres individualment o col·lectiva a Catalunya, País Valencià, Galícia, Madrid, Andalusia, Cantàbria, França, Alemanya, Estats Units, Itàlia, Suïssa, Àustria i Emirats Àrabs. Ha rebut diferents premis i algunes de les seves escultures romanen instal·lades de forma permanent a ciutats i poblacions de Catalunya, País Valencià, Cantàbria i França.

La figura humana és la gran protagonista de l’obra de Marta Solsona, que entén l’art com una forma de reflexió sobre els valors de la llibertat i la pau. El seu estil manté una línia figurativa, influenciada pels grans mestres de l’escultura clàssica grega.

La seva obra ha estat elogiada, entre d’altres, per crítics i escriptors com Manuel Vázquez Montalbán, Carles Duarte, Josep Maria Cadena i Miquel Martí i Pol, que li va dedicar un dels seus poemes. Segons el periodista i crític d’art Josep Maria Cadena, ’són artistes com ella els que ens ajuden a recuperar el sentit del què cal fer per a trobar de nou l’equilibri dins el pensament col·lectiu’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada