dijous, 1 de març del 2012

TALLER DE PALÍNDROMS A LA BIBLIOTECA

El passat dimarts es va dur a terme a la Biblioteca el Taller de Palíndroms a càrrec del palindromista surienc Pere Ruiz.

Hi van assistir una vintena de persones, amb la participació dels alumnes de l'Escola d'Adults de Súria.

Al llarg de dues hores els assistents van practicar la redacció
de paraules i frases palindròmiques. La sessió de la Biblioteca estava organitzada conjuntament amb l'Escola d'Adults de Súria.

A la Biblioteca vam habilitar un espai amb diversos documents relatius als palíndroms i també a altres jocs de paraules.


Els palíndroms són l'eix principal d'aquest curs del programa "Súria, municipi lector" per la qual es faran tallers, també a càrrec de Pere Ruiz, als diferents centres d'ensenyament adreçats a infants i joves.

Altres activitats relacionades serà la realització d'un concurs de palíndroms, amb tots els palíndroms recollits en el transcurs d'aquests tallers, el jurat del qual estarà format per membres del Club Palindròmic Internacional i l'escriptor Màrius Serra i que es publicaran al bloc d'aquest Club.


Als voltants de Sant Jordi, en un acte públic es farà un recital amb la lectura dels palíndroms guanyadors, acompanyats de música palindròmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada