divendres, 23 de març del 2012

"EL JARDÍN OLVIDADO" DE KATE MORTON, UN CONTE DE FADES PER A ADULTS

Kate Morton (Berri, Austràlia, 1976) ha esdevingut l'últim fenòmen de la literatura anglosaxona. Atrapa el lector amb la seva manera de narrar, minuciosa, victoriana.
La casa de Riverton (Ed. Suma de Letras) va suposar el seu debut literari. La novel·la va ser tot un èxit de vendes, gràcies a les dosis de misteri i el ritme cinematogràfic de la novel·la

Aquest èxit va continuar amb la seva segona novel·la El jardín olvidado (Ed. Suma de Letras), ja que ha ocupat el primer lloc del rànquing dels llibre més venuts; se n'han venut més de 150.000 exemplars a Espanya, i dos milions i mig arreu del món.

Reuneix tots els elements d’una autèntica novel·la romàntica anglesa que tant agrada a cert tipus de lectors. Presenta clares evocacions a Charles Dickens, Jane Austen o les germanes Brönte. Glamour, tragèdia i misteri són trets característics de la història. L'autora es va inspirar en uns fets reals ocorreguts a la seva pròpia família. El llibre narra la història d'una família de la aristocràcia anglesa, la família Mountrachet, de Cornualles. El descobriment d'un antic secret familiar i una misteriosa herència són els ingredients de la novel·la. Situada a principis del segle XX, el misteri trigarà gairebé cent anys en resoldre's.
El jardín olvidado, la trobareu a la Biblioteca.

Aquest mes de març s'ha publicat la darrera novel·la de l'autora, Las horas distantes (Ed. Suma de Letras), que es preveu que tingui també molt èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada