divendres, 2 de març del 2012

ENS HA ARRIBAT "QUANTIC LOVE", LA NOVEL·LA QUE RESOL L'EQUACIÓ DE L'AMOR!

Aquest més hem incorporat en el nostre fons, Quantic Love, la segona novel·la de Sònia Fernández-Vidal. És autora també de La porta dels tres panys, un gran èxit editorial de l'any 2011 del qual n'ha venut 60.000 exemplars, i que també trobareu a la Biblioteca.

De nou l'autora ens submergeix en el fascinant món de la física quàntica, amb una novel·la de divulgació, mentre ens explica la història d'una noia adolescent que passa un estiu treballant al CERN, on descobrirà quina és la força més poderosa de l'univers: l'amor.

La portada d'aquest llibre ha estat escollida per votació, entre milers d'internautes. Fins i tot el llibre té banda sonora pròpia interpretada pel grup Nikosia. La podeu escoltar aquí.

El primer llibre de l'autora, La porta dels tres panys, es va convertir en un dels fenòmens editorials del 2011 i va aconseguir un dels seus objectius: acostar la física quàntica al gran públic a través de la fantasia i de la imaginació. Des de la seva publicació ja se n'han fet 10 edicions.

Amb aquest segon llibre, l'autora, doctora en física quàntica, ens descobreix la física de l'amor, l'energia més poderosa de l'univers. Quina relació té la ciència amb el sentiment més universal de la humanitat? Estimar es pot explicar a través de la física? Tot això i molt més ho podreu descobrir a Quantic Love, una història d'amor i ciència protagonitzada per una noia i dos nois que passen un estiu al CERN, el Centre d'Investigació Nuclear de Ginebra. Un triangle amorós amb el qual podreu viure una història apassionant i emotiva i amb el qual, també permet descobrir l'interior dels laboratoris i la realitat dels científics actuals.

L'AUTORA, SÒNIA FERNÁNDEZ-VIDAL

Nascuda a Barcelona el 1978. Llicenciada en física a la UAB. Doctorada en informació i òptica quàntica. Va treballar al Centre Europeu d'Investigació Nuclear (CERN) dins del projecte del nou accelerador de partícules Large Hadron Collider (LHC).
Ha col·laborat amb la divisió teòrica del Laboratori Nacional de Los Alamos (LANL). Va treballar a l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) dins d'un projecte europeu sobre "Computació quàntica escalable amb llum i àtoms" (SCALA). Fins al 2009 va treballar com a investigadora a la UAB en un projecte espanyol sobre òptica i informació quàntica. Ha combinat la investigació amb una altra de les seves passions, la docència, tant a la universitat com en centres per a adults. I ha fet múltiples xerrades d'instrucció a la física quàntica per a públics no científics amb l'objectiu d'obrir la consciència de la gent a realitats diverses.

Si cliqueu aquí podreu escoltar l'autora en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" on va presentar el seu llibre.

Trobareu més informació sobre la novel·la i sobre l'autora a la web de Quantic Love.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada