dimecres, 25 de gener del 2012

LA MÀGIA DE LES PARAULES, DEMÀ A LA BIBLIOTECA

L'escriptor i enigmista Màrius Serra, serà a la Biblioteca demà dijous 26 de Gener, a les 20 h. per dur a terme la xerrada "L'enginy verbal".

També, en el transcurs de la xerrada es farà la presentació del llibre ¡Ajajá!, del palindromista surienc Pere Ruiz Lozano, president del Club Palindromista Internacional, i coautor del llibre Sé verla al revés, editat el 2008 per tal de commemorar el 20è aniversari d'aquest club.

Aquest acte, que s'inclou en el programa de les activitats de la Festa de Sant Sebastià 2012, suposa també l'inici de les activitats del programa Súria, Municipi Lector corresponents al curs 2011/2012, en el qual es duran a terme als diversos centres escolars del municipi i a la Biblioteca, tot un seguit d'activitats al voltant dels palíndroms.

Màrius Serra, nascut a Barcelona l'any 1963, va estudiar filologia anglesa i va començar a publicar les seves obres el 1987. Des de llavors la seva creació literària ha estat entre la narrativa i la ludolingüística. Ha publicat llibres de relats, novel·les i traduccions d'autors anglosaxons. Especialitzat en jocs de paraules, és col·laborador habitual dels mitjans de comunicació.
Ha estat guardonat amb diversos premis literaris, i, la seva obra ha estat traduïda a l'italià, castellà, romanès i coreà.

Per aprofundir en la seva obra, podeu fer-ho aquí. I, per saber les obres d'aquest autor que trobareu a la Biblioteca, cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada