dissabte, 21 de maig del 2011

UNA NOVEL·LA CLÀSSICA DE VIATGES I AVENTURES

SI PUGES AL SAGARMATHA QUAN FUMEJA NEU I VENT

Obra clàssica de la literatura de viatges i aventures. És una lectura adient per a qui gaudeix d'històries vers l'Himàlaia i per a qui percep els sentiments humans com allò que ens envolta en qualsevol aventura. Per a joves i adults amants de la muntanya.

Publicada l'any 1988 va rebre el Premi Joaquim Ruyra 1988, traduïda a diverses llengües, és una de les obres més ll
egides en català.

DE QUÈ VA?

Es produeix una reunió urgent al Centre Excursionista de Catalunya amb els membres de l'Expedició Catalana a l'Everest (Sagarmatha en nepalès). La nova lectura de les cartes trameses al germà de la Mireia, en Josep, per part dels companys expedicionaris d'ella, l'aparició del Diari personal de la protagonista, i els detalls aportats per en Reinold Messner, e
scalador que havia pujat anteriorment al cim en solitari, fan possible que el misteri que envoltava la desaparició de la Mireia coincideixi amb les prediccions del Gran Lama.

L'AUTOR

L'autor és JOSEP FRANCESC DELGADO, nascut a Barcelona el 1960, és poeta, contista, novel·lista. El fil conductor de la seva obra ha estat sovint el viatge i la fascinació pel coneixement d'altres cultures diferents a l'occidental. Se'l coneix sobretot per les novel·les fruit dels seus viatges a l'Himàlaia, i a d'altres llocs de l'Orient, ha escrit quatre novel·les situades a les valls xerpes de l'Himalàia i una a Singapur. També ha escrit novel·les situades a les muntanyes del Pirineu català; en aquestes tracta els temes de l'amor, de la guerra, i també d'animals que estan en perill com l'ós o el llop.
Darrerement, també ha escrit contes per a infants i ha fet adaptacions de
contes clàssics.
Si voleu aprofundir en la seva obra, cliqueu
aquí.


Per saber tots els llibres d'aquest autor que trobareu a la Biblioteca de Súria podeu consultar el catàleg.

El proper dijous 26 de Maig a les 16h., en Josep Francesc Delgado serà a la Biblioteca de Súria per parlar-nos d'aquest llibre i de tota la seva obra. No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada