dissabte, 15 de maig del 2010

SÚRIA JA ÉS MUNICIPI LECTOR


Súria s'ha adherit a programa Municipi Lector, que promou el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Clijcat).

Aquest projecte pretén involucrar tots els agents locals, que d'alguna manera estan vinculats en la promoció de la lectura (centres d'ensenyament de primària i secundària, escoles bressol, escola d'adults, escola de música, i biblioteca) en la creació i el desenvolupament d'activitats conjuntes per tal de promoure el gust per la lectura entre els infants i joves, i, d'alguna manera, incrementar els hàbits lectors de tota la població.

Les activitats del programa es duran a terme entre els anys 2010-2014, i s'iniciaran en el proper curs escolar (2010-2011).

El passat 6 de Maig es va dur a terme la signatura del conveni de totes les parts implicades (Clijcat, Ajuntament de Súria, i totes les entitats participants), en un acte públic al Saló de Sessions de l'Ajuntament.

En el transcurs d'aquest acte, alumnes dels diferents centres d'ensenyament (Col·legi Sagrat Cor, CEIP Francesc Macià, CEIP Mare de Déu de Montserrat, IES Mig-Món, Escola d'Adults) i també usuaris habituals de la Biblioteca, van fer la lectura de diferents textos de narrativa, teatre i poesia d'autors com Jordi Teixidor, Joan Maragall, Miquel Martí i Pol, i Salvador Perarnau, entre altres.

Les lectures es van acompanyar amb peces musicals interpretades per alumnes de l'Escola de Música de Súria.



1 comentari:

  1. JO CREC QUE ES GRACIES A LA BIBLIOTECA Y A LES BIBLOTECARIES QUE SÚRIA ES MUNICIPI LECTOR.
    GRACIES.

    ResponElimina