divendres, 30 d’abril del 2010

ZULIMA MARTÍNEZ PRESENTA EL SEU LLIBRE


MALAS, MALÍSIMAS

Aquest és el títol del llibre de l'autora novella, santvicentina amb arrels surienques, Zulima Martínez. El va presentar a la Biblioteca el passat 21 d'Abril.

Va explicar com va sorgir la idea del llibre, amb una trama totalment inventada però fruit del què l'autora té al seu voltant.

Les protagonistes, són quatre amigues al voltant de la trentena, Gala, Cloe, Aya i Ingrid, que es reuneixen un cop per setmana al Café Solo, un local regentat per Àngela, l'altra de les protagonistes amb un pes molt important.


Les quatre noies, malgrat tenir cadascuna el seu propi caràcter, tenen problemes amb comú, davant dels quals cadascuna respon amb actituds diferents, la qual cosa sorpren sovint a la resta.

La figura de la mestressa del bar no és casual; l'autora es va inspirar en una tia àvia seva, amb una forta personalitat, que en la seva joventut va marxar del seu país cap a l'Argentina per tal d'intentar trobar una millor qualitat de vida per a ella i el seu fill.

Aquesta novel·la pertany al gènere Chick Lit, l'expressió més actual de la novel·la romàntica.

D'aquest llibre inicialment se'n van editar 30.000 exemplars i ja s'ha fet una segona edició de 2.000 exemplars més. Actualment l'autora està preparant la segona part.

Aquest acte, organitzat conjuntament amb el Setmanari de Súria, va ser molt concorregut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada