dijous, 13 de juny del 2024

FESTA FINAL DELS PREMIS ATRAPALLIBRES A LA BIBLIOTECA

El Club dels Friki Books de la Biblioteca va celebrar el passat dijous 6 de juny, la Festa Final dels premis Atrapallibres de la literatura infantil i juvenil.

L’acte va servir per agrair la participació dels membres del Club i anunciar els resultats de les seves votacions com a jurat d’aquesta convocatòria del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Ibbycat).

Els llibres més votats pel Club dels Friki Books en aquesta 19a edició dels Premis Atrapallibres coincideixen pel que fa al guanyador, amb el resultat de les votacions emeses a nivell de Països Catalans i que es van donar a conèixer el dimarts 11 de juny, en una gala celebrada al Teatre Kursaal a Manresa.

Els resultats de Súria són: 

Categoria 9 anys:

-Primer classificat: ‘Contes de casa’ de Salvador Comelles.

-Segon classificat: ‘El museu perdut’ de Marina Sáez.

-Tercer classificat: ‘Temps de haikus’ de J.N. Santaeulàlia.

Categoria 10 anys:

-Primer classificat: ‘Fora de lloc’ de Lucy Knisley.

-Segon classificat: ‘El bandit i les bessones Mataquín’ d’Oriol Canosa.

-Tercer classificat: ‘Nas de pallasso’ de Miquel Desclot.

Categoria 11 anys:

-Primer classificat: ‘Filstrup’ de Jaume Copons.

-Segon classificat: ‘Oi que ens hem perdut, Alícia?’ de Pep Puig.

-Tercer classificat: ‘Un estiu de luxe’ de Marianne Kaurin.

Durant l’acte també es van lliurar els diplomes a tots els alumnes que han participat en aquesta edició, ja sigui a les trobades de la biblioteca, des de casa com a activitat familiar, o els alumnes del grup de 3r de Primària de l’Escola Fedac Súria.

La festa va continuar amb la narració d’uns contes molt divertits a càrrec de Joan de Boer amb la participació activa dels infants assistents.

I per acabar es va fer un berenar.

El Club dels Friki Books està format per alumnes de les escoles de Súria, i és una de les activitats principals sorgides del programa Súria Municipi Lector.

Al llarg del curs escolar s’han realitzat tertúlies periòdiques sobre els llibres candidats de les categories de 9 i 10 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada