dimecres, 1 de maig del 2024

PER SANT JORDI, LA BIBLIOTECA AL CARRER

El dia de Sant Jordi a la tarda la biblioteca, tot i les inclemències meteorològiques, va sortir al carrer per participar a la festa de la cultura.

Es van lliurar eles premis de la Gimcana Literària, en un sorteig conduït per membres del Consell Municipal dels Infants.

La Gimcana es va organitzar des del programa “Súria, Municipi Lector” del 10 al 22 d’abril, i s’havien d’endevinar uns personatges de contes partint d’unes pistes, les imatges dels quals estaven repartides per les botigues de Súria.

També hi va haver animació musical a càrrec de la xaranga Binbonband, formada per alumnes de l’Institut Mig-Món. Les AFA de les escoles Salipota i Fedac van dur a terme tallers per als infants, mentre que el Consell Municipal de la Gent Gran va oferir dues sessions de narració de contes.

La parada de la biblioteca incloïa les novetats bibliogràfiques incorporades darrerament al fons de la biblioteca, un espai de lectura, i un espai actiu on es podia participar a diverses activitats i jocs, adreçades a infants i adults. Tots els visitants de la parada podien participar en el sorteig de dos lots de llibres, el sorteig dels quals es farà el proper dia 2 de maig a la biblioteca.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada