dimarts, 26 de setembre del 2023

WOODY ALLEN A BARCELONA

La setmana passada el cineasta Woody Allen va passar per Barcelona on va presentar la seva darrera pel·lícula “Coup de Chance” al Mooby Aribau Cinema que es podrà veure a les cartelleres a partir del 29 de setembre. I també, per inaugurar i participar en la 55a edició del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, amb dues actuacions, al Teatre Tívoli.

A punt de fer 88 anys, clarinetista aficionat i amant del jazz clàssic des de sempre, aquests dos concerts han estat els únics que ha ofert a Espanya. Toca el clarinet des de fa anys amb una banda, la New Orleans Jazz Band, dirigida fins a la seva mort, el 2020, per Eddy Davis, i, actualment, per Conal Fowkes i Simon Wettenhall.

En alguna entrevista, Woody Allen ha arribat a assegurar que el seu amor pel jazz és “més poderós” que el seu amor per l'art que l’ha fet cèlebre, el cinema.

Per aquest motiu i per si el voleu conèixer millor, a la biblioteca trobareu una mostra de llibres que parlen sobre ell, i també unes quantes de les seves pel·lícules.

Sempre es bon moment per acostar-se a la figura de Woody Allen!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada